tisdag 6 november 2012

I behov av träningstimmar

Jag kollade i min träningsdagbok att det verkar som att jag inte får ihopskrapat till 365 träningstimmar i år heller. Detta p.g.a. oktober månad, då jag hann träna bara ynkliga 12,5 timmar! Synd att det inte riktigt går att göra någon längre cykelrunda på racern den här årstiden. Eller går det?

Bild från sommarens 400 km:s runda. Med stor bakdel trampar man långt! :)

2 kommentarer:

  1. Det är klart det går. ;) Nä men det beror ju på hur vädret blir framöver. Man vill ju nog att det ska vara några plusgrader för man är ju Bambi på hal is med racerdäcken ifall det fryser på. Stänkskärmar är ju problematiska. Men en torr fin dag med +5 grader går det ju att cykla hur långt (länge) som helst på. Om 2-3 veckor skulle jag kunna tänka mig något eventuellt, men det beror ju helt på vädret (om du ska cykla racer vill säga, annars finns ju inga ursäkter, trust me...I know...).

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag hoppades du skulle nappa på kroken! ;) Jag är med på racertur om du är på väg. OM det inte blir vinter nu, vill säga. I så fall kan vi fara och skida istället. Det där med att cykla i -30 grader och snöstorm är inte riktigt min grej ;)

      Radera