tisdag 25 september 2012

Fullt upp!

Ett litet livstecken är säkert på sin plats. Säkert är det någon som undrar "vad håller hon på med riktigt? Har hon slutat träna?" Lite mindre träning har det blivit den senaste tiden, för vi har köpt hus! I onsdags fick vi nycklarna och nu har vi börjat renovera. Den närmaste veckan blir det tapetborttagning, men några träningspass skall jag nog hinna klämma in.

Vi är så lyckliga över att äntligen ha hittat ett hem efter alla dessa år i hyreslägenhet. Det känns väldigt lyxigt känns att inte längre behöva kånka upp cykeln tre våningar, skölja av rullskidorna i duschen eller förvara all sportutrustning i kontoret. Nu blir det var sak på sin plats.

5 kommentarer:

  1. Ååå va jag väntar på att få komma å se ert nya hem! Säkert att int jag ska ta memme na handskar?? ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. På lördag ere vilodag från renoverandet :)

      Radera
  2. Jag väntar oxå me spänning på att få se ert nya hus!! När får man koma på besök? :) Behöver ni hjälp me nåt så säj till, sonjas flyttfirma ab, brukar gärna ställa upp o kånka möbler o sånt om d behövs! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Sonja! Inflyttning sker inom en månad, så vi hör av oss om flyttfirmans hjälp behövs. Om du är i stan nån gång är det bara att komma in och kika då vi renoverar.

      Radera
  3. I vilken del av stan har ni köpt huset?

    SvaraRadera