tisdag 20 september 2011

Ligger efter...

Sedan jag upptäckte bloglovin.com har jag börjat läsa en massa bloggar, och nu har jag plötsligt hur många olästa inlägg som helst på min lista. Det känns nästan lite stressigt! ;)

I morgon bitti kommer min sjöman äntligen hem! Tio långa dagar har det varit för oss båda. Och jag ska på lite Larsmo-löpning så länge sjömannen sover sin skönhetssömn!

4 kommentarer:

  1. Jag har använt Bloglovin ganska länge, väldigt praktist när man inte behöver kolla favoritbloggarna varje dag, man ser ju direkt när det finns nya inlägg! Men som sagt kan det också vara stressigt..:) Speciellt om man varit borta några dar och ser att man har hundratals olästa inlägg..:)

    SvaraRadera
  2. Själv har jag använt Google Reader i kanske 4 år. Jag har höjt tröskeln lite för att sätta med nya bloggar för 144 stycken räcker och blir över ändå... Läser man inte något under t.ex. en resa kan man bra ha 999+ olästa inlägg. Och jo, då känns det ju lite stressigt...

    Men sedan jag skaffade ny telefon går det så bra att läsa i Google Reader på den så jag är rätt duktig på att beta av. Sällan kommer det upp till 100 olästa.

    Men bloglovin' och Google Reader är ju i princip samma sak så vilken man använder spelar nog ingen roll.

    SvaraRadera
  3. Jessica: Man sparar ju i och för sig tid också då man inte behöver klicka in sig på varje blogg varje dag. Men man hittar ju en massa nya bloggar då istället! :)

    Matias: Ojdå, vad många bloggar du läser!

    SvaraRadera
  4. Själv har jag just rensat i Bloglovin, men skulle nog få göra det en gång till. Kanske jag skulle blogga mera själv om jag inte hade fullt upp med att läsa andras. ;)

    SvaraRadera