måndag 1 augusti 2011

Styrketräning

Efter en liten paus känner jag ett behov av att återuppta styrketräningen. Kan någon tipsa om ett bra och förmånligt gym i Jakobstad, dit man kan köpa 10-gångers kort? Är Sportis gym bra? För mig skulle ett 10-gångers kort kosta 52 €, vilket är ett överkomligt pris. Men har Sportis gym månne spinning på vintrarna?

4 kommentarer:

  1. Jag tycker om att styrketräna vid Sportis, det är oftast lugnt där, dagtid kan man ibland nästan vara ensam i salen. Men spinna kan man inte där. Jeppis Gym är enda som har spinning, kan också rekommenderas. Har inte vågat mig i salen där men säkert bra den också men inte lika förmånlig som Sportis. Så kanske 10x kort till båda ställen, de är ju länge i kraft :)

    SvaraRadera
  2. Tack för tipsen! Jag tror jag börjar med att kolla in Sportis, eftersom det är styrketräning jag främst är ute efter. Sedan till vintern blir det kanske att köra lite spinning på Jeppis. För nu går det ju faktiskt bra att cykla utomhus! :)

    SvaraRadera
  3. Själv gillar jag Jeppis allra bäst med Fitness Club som god tvåa. På båda kan man köpa 10x kort. En bra grej med Fitness är att man kan låna ut sitt 10x kort åt vänner och bekanta. Det går till och med att ringa och säga att den och den personen kommer att komma och träna, dra det på mitt kort. Nackdelen är att de är rätt stränga med giltighetstiden.

    SvaraRadera
  4. Just det, tack för tipset! Jag beställde redan ett 10 gångers kort till Sportis, för de var billigast. Men vi får se hur bra deras utbud är.

    SvaraRadera