onsdag 16 mars 2011

Äntligen fick jag träna igen!

Efter en och en halv vecka av "nästan-vilande" och ett frenetiskt ätande av sötsaker, slapp jag äntligen ut på ett träningspass. Det blev en skidtur i solskenet i Vasklotspåret. Härligt! Den enda känningen jag har kvar från Vasaloppet är mina ömmande axlar. För att axlarna skall få vila blir det därför alternativ träning imorgon: antingen en springtur eller ett styrketräningspass, eller kanske både och!

6 kommentarer:

  1. Kul att träningen kommit igång igen!

    Själv har jag aningen svårt för tillfället att komma upp i 7h/vecka men långcyklingen kommer ju helt klart att få mitt saldo på plussidan ett tag. Vad tror du om vår "42,2 km snabb gång"-fundering? Det borde man ju genomföra nångång när det passar.

    SvaraRadera
  2. Jo, det är roligt att få träna igen! Nu börjar mina tankar så småningom vändas bort från skidandet mot andra utmaningar. Så jag är absolut med på marathongången (med inslag av jogg?). När skulle det passa dig? För mig passar helgerna. Tror inte vi har något speciellt inbokat den närmaste tiden. Du gör väl din Century den här helgen, men någon gång efter det?

    SvaraRadera
  3. Äsch jag missade att klicka i "Registrera dig via e-post" och var förvånad över att du inte svarade så där nästan två veckor efter att jag skrev kommentaren...då du egentligen svarade efter ungefär en halvtimme... ;)

    Jo en helgdag (skrev heldag till först och det stämde ju iofs också...) är väl nästan en nödvändighet, det tar ju trots allt sin lilla stund. Jo inslag av jogg låter riktigt bra. Vi får ta och fundera på vilken helg som passar bäst. Om det blir redan nu i helgen eller nästa. Om det är nu i helgen tror jag det skulle behöva vara på lördag i så fall.

    SvaraRadera
  4. :)
    För mig passar nog denna helg tyvärr inte så bra. Men helgen efter det borde nog gå bra, tror jag.

    SvaraRadera
  5. Lite preliminärt kan vi ju skissa på nästa helg men ingen fara ifall det inte går då heller, vi har ju hela våren på oss, sommaren och hösten också för den delen... ;)

    SvaraRadera
  6. Okej, vi kan sikta på nästa helg då, så ser vi då det närmar sig hur det passar. Ingen brådska är det nej. Barmarkssäsongen är lång! :)

    SvaraRadera