måndag 7 februari 2011

Mera flottig mat...

Min lchf-pizza blev jättegod:

Botten:
1 riven squash
2 ägg
4,5 dl riven ost
Lite oregano och salt

Pressa lite vätska ur squashen och blanda ihop all ingredienserna. Bred ut smeten på en plåt.

Fyllning:
Krossade tomater
2 burkar tonfisk (i olja)
Lök
Paprika
Lite ost ovanpå

Grädda i 225 grader i ca 15 minuter. Hur gott som helst! Måste bero på all osten... Nu ser jag fram emot morgondagen då jag får ta fram min mumsiga lunchlåda. :)

2 kommentarer:

  1. Önskar jag kunde få dela lunchlåda med dig! Men vilken konstig pizzabotten, håller den ihop?

    SvaraRadera
  2. Vi skall nog dela lunchlåda ännu! Om inte annat kan vi ha picnic i sommar. Pizzabotten är ganska skör, men den håller något så när ihop och smakar mest ost.

    SvaraRadera