lördag 18 december 2010

Börjar bli rastlös...

Måste ut i skidspåret NU! Men förkylningen är inte helt bra ännu och ute är det -18 grader kallt. Det är bara att avvakta någon dag till.

Nu är jag anmäld till Botniavasan 2011. Om man anmäler sig före 31.12 blir priset "bara" 45 €, så skynda er att anmäla er!

4 kommentarer:

  1. Jag anmälde mig för några dagar sedan så nu är den saken ur världen. Ska bli intressant att se var det blir för tid den här gången. Under 6 h får jag väl säga att är mitt mål och då kapar jag ju trots allt mer än 75 minuter... Alltså fy va dålig tid jag hade ifjol!

    SvaraRadera
  2. Bra att du anmält dig! Men du hade väl inte skidat så mycket före loppet ifjol? Den här gången blir det andra bullar! Jag hoppas på att komma under 5 timmar, så att jag skulle seeda upp mig till nästsista startgruppen i Vasaloppet. Men man vet aldrig hur det går. Dagsformen är kanske dålig eller så är det dåligt före osv...

    SvaraRadera
  3. Jo det ska bli otroligt intressant att se hur stor skillnaden blir! Sen väger jag ju 15 kg mindre än förra gången också men kanske inte det spelar så stor roll då det gäller skidning?

    Det viktiga är nog att jag får ihop åtminstone 100 km så att benmusklerna bli vana(re) med skidrörelserna, det var det stora problemet ifjol. Men med 400 meter till ett skidspår (förvisso inte så bra) så ska det väl bli några rundor hoppas jag!

    SvaraRadera
  4. Säkerligen spelar vikten också sin roll i skidning. Men kanske det är viktigast att man har muskler.

    400 m bana utomhus är bra mycket roligare än 400 m i Botniahallen! Bra ställe att köra intervallträning på också.

    SvaraRadera