torsdag 30 september 2010

Run, Forrest, run!

Jag befinner mig i ett tillstånd av allmän leda över tillvaron. Kort och gott så är jag trött på allt, men närmare än så behöver vi inte gå in på den saken. Jag låter säkert som en sjuksyster från 80-talet nu, men motion och frisk luft gör faktiskt susen. Pröva du också!


5 kommentarer:

  1. Ha ha. Jag skrev just en facebook uppdatering i ämnet. Efter en surdag under täcket (så länge det nu går att ligga där i det här huset) så blev livet mycket ljusare efter löpskolan. :)
    S.F

    SvaraRadera
  2. Har så smått kommit igång igen med löpningen efter Botnialöpet och igår sprang jag min vanliga 6,4 km runda. Tyckte jag höll rätt bra hastighet och gissade på nytt rekord för rundan men näe...fortfarande är min snabbaste tid från en av gångerna då jag blandade gång/löpning. Hmmm....

    SvaraRadera
  3. Kanske du har sjungit för lite Singstar på sistone?;) Kämpa vidare!

    SvaraRadera
  4. S.F.: Vad synkade vi är!
    Matias: Vad roligt att du har kommit igång igen. Jag har blandat löpning med gång, men imorgon skall jag försöka mig ut på en vanlig springrunda. Men det är bara att konstatera att din "Springa-och-gå"-metod är ett vinnande koncept!

    SvaraRadera
  5. Jessica: Jo, jag tror det har blivit för lite Singstar på sistone. :) Vad sägs om en traditionell Singstar- / Wij-kväll med vino blanco?

    SvaraRadera